Κονσόλα Nintendo Wii U 8GB - White (Μεταχειρισμένη Ελαφρώς)

Κωδικός: 31990

Κατηγορία: Κονσόλες Μεταχειρισμένες Wii U

Εγγύηση προϊόντος: 3 μήνες

Διαθεσιμότητα: Περιορισμένο απόθεμα

249.00

 

Nintendo Wii U Basic - Λευκό - Μεταχειρισμένο

 


Ανακαλύψτε ένα πλήθος από συναρπαστικούς νέους τρόπους διασκέδασης με το Wii U, τη νέα οικιακή κονσόλα της Nintendo. Με επαναστατικούς τρόπους ελέγχου των παιχνιδιών μέσω της οθόνης αφής, έλεγχο των κινήσεων σας με απόλυτη ακρίβεια και γραφικά υψηλής ανάλυσης, ένας ολοκαίνουριος κόσμος από νέους τρόπους παιχνιδιού και δυνατοτήτων εμφανίστηκε στον ορίζοντα!Έφτασε η ώρα να διευρύνετε την έννοια της οικιακής κονσόλας και τι μπορεί να καταφέρει!Αλλάξτε ριζικά τον τρόπο διασκέδασης σας! Nintendo Wii U Basic - Λευκό - Χαρακτηριστικά
  • Το Wii U συνδυάζει εξαιρετικό Gameplay, με την δυνατότητα της υποστήριξης HD γραφικών. Με τη βοήθεια του Wii U GamePad εμπλουτίζεται η εμπειρία σας στο παιχνίδι παίζοντας από διαφορετικές οπτικές γωνίες σε κάθε παιχνίδι και αντιμετωπίζοντας πάντα νέες προκλήσεις!
  • Το νέο χειριστήριο δημιουργεί μια νέα δυναμική στη ροή των παιχνιδιών, είτε παίζεται μόνος σας και χρησιμοποιείτε τις πληροφορίες που σας παρέχει μέσω της οθόνης είτε παίζετε με τους φίλους σας.
  • O αισθητήρας κίνησης ενισχυμένος από αξελερόμετρο, γυροσκοπικό αισθητήρα και γεωμαγνητικό αισθητήρα θα δώσει μια νέα διάσταση στη διασκέδασή σας!
  • Συνδέστε την κονσόλα σας μέσω HDMI καλωδίου με την τηλεόρασή σας και απολαύστε μια υψηλής ανάλυσης εμπειρία
  • Το πακέτο Wii U Basic Pack περιλαμβάνει την κονσόλα με εσωτερική μνήμη 8GB και το νέο χειριστήριο Wii U GamePad!
  • Miiverse: To Miiverse είναι ένα ολοκαίνουριο σύστημα διαδικτυακής επικοινωνίας που επιτρέπει σε παίκτες από όλο τον κόσμο να μοιράζονται εμπειρίες, να συζητούν για παιχνίδια και να ανακαλύπτουν νέο περιεχόμενο.
  • TV Remote: To Wii U GamePad μπορεί να λειτουργήσει ακόμα και ως ασύρματο χειριστήριο τηλεόρασης, είτε οι χρήστες βλέπουν τηλεόραση είτε παίζουν ένα παιχνίδι.
  • Near Field Communication (NFC): Το Wii U GamePad έχει τη δυνατότητα να επικοινωνεί ασύρματα με αντικείμενα που βρίσκονται πάνω του. Αυτό συνεπάγεται ένα σύνολο από ενδιαφέρουσες νέες δυνατότητες για παιχνίδια και δράσεις.
  • Nintendo eShop: Το ψηφιακό κατάστημα για το Wii U θα είναι διαθέσιμο στο launch και προσφέρει μια ποικιλία περιεχομένου για αυτούς που θέλουν να κάνουν download και να διασκεδάσουν. Υπάρχουν άφθονοι τρόποι να ανακαλύψετε νέα παιχνίδια στο Nintendo eShop: μπορείτε να δείτε trailers, να δείτε δημοφιλείς συζητήσεις ή να αναζητήσετε παιχνίδια χρησιμοποιώντας διάφορα φίλτρα αναζήτησης. 

 

Δεν βρέθηκαν κριτικές για το προϊόν Κονσόλα Nintendo Wii U 8GB - White (Μεταχειρισμένη Ελαφρώς). Γίνεται ο πρώτος που θα γράψει μια.
Γράψτε τη κριτική σας!
Δεν βρέθηκαν βίντεο για το προϊόν Κονσόλα Nintendo Wii U 8GB - White (Μεταχειρισμένη Ελαφρώς)