Συχνές ερωτήσεις

Το κατάστημα Αγίας Βαρβάρας λειτουργεί Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00 - 18:30 και Σάββατο 10:00 - 14:30.
Το κατάστημα μας βρίσκεται στην οδό Μαρίνου Αντύπα 2, Αγία Βαρβάρα, Αιγάλεω, Τ.Κ. 12351, Τηλ.:210 5695232.

Από το μετρό του Αιγάλεω μπορείτε να έρθετε με τα λεωφορεία 856 (Αφετηρία ή Στάση Μαρίνου Αντύπα), 806 (Στάση Βενετία), 807 (Στάση Βενετία) και απο Πειραιά με τα λεωφορεία 830 (Στάση Κέντρο Νεότητας), 831 (Στάση Κέντρο Νεότητας).
Από το μετρό της Αγίας Μαρίνας μπορείτε να έρθετε με τα λεωφορείο 837 (Στάση Κουντουριώτου).

Πώς θα έρθετε με αυτοκίνητο/ μοτοσυκλέτα:
1) Από Αθήνα: α) στην διασταύρωση Λεωφόρου Αθηνών και Θηβών, στρίβετε στη Θηβών προς Πειραιά. Στο 3ο φανάρι στρίβετε δεξιά στην Ιερά Οδό και μετά στο 1ο φανάρι στρίβετε αριστερά στην Μεγάλου Αλεξάνδρου. Στο 5ο φανάρι στην διασταύρωση με την Ελευθερίου Βενιζέλου στρίβετε αριστερά προς Κορυδαλλό. Στο δεύτερο στενό μετα το Super Market ΑΒ Βασιλόπουλος στρίβετε αριστερά στην οδό Ηρακλείου, μετά απο 5 στενά πάλι αριστερά φτάσατε στην Μαρινού Αντύπα 2.
β) στην διασταύρωση Ιερά Οδό και Θηβών, συνεχίζετε στη Θηβών προς Πειραιά. Στο τρίτο φανάρι στα VOI NOI, Orchestra στρίβετε δεξιά στην οδό Ορυζομύλων, όλο ευθεία απλά μετά μετονομάζεται σε Εθνάρχου Μακαρίου και καταλήγει στην Μαρίνου Αντύπα, εκεί κάνετε αριστερά στο 2 νούμερο.

2) Από Πειραιά: α) απο Πέτρου Ράλλη πρίν φτάσετε στο Κρατικό Νοσοκομείο Νικαίας στο φανάρι της BP στρίβετε αριστερά στην Χρυσοστόμου Σμύρνης και στο τέλος της κάνετε αριστερά στην Γρηγορίου Λαμπράκη. Στο 2ο φανάρι στην Τράπεζα Πειραιώς στρίβετε δεξιά στην Δημητρακοπούλου και στο τέλος της στην ξύλινη στάση λεωφορείων "Κέντρο Νεότητας" με τα σήματα οδικής κυκλοφορίας στρίβετε δεξιά στην Ηρακλείου, μετά απο 4 στενά αριστερά φτάσατε στην Μαρινού Αντύπα 2.
β) στη Θηβών στα Village Cinemas του Ρέντη συνεχίζεται στην Θηβών στο τρίτο φανάρι στρίβετε αριστερά στα VOI NOI, Orchesta στην οδό Ορυζομύλων, όλο ευθεία απλά μετά μετονομάζεται σε Εθνάρχου Μακαρίου και καταλήγει στην Μαρίνου Αντύπα, εκεί κάνετε αριστερά στο 2 νούμερο.

3) Από Praktiker Αγίας Βαρβάρας: η κεντρική αυτή οδός ονομάζεται Ελευθερίου Βενιζέλου. Στο τρίτο φανάρι στην μεγάλη διασταύρωση με την Μεγάλου Αλεξάνδρου, συνεχίζετε ευθεία προς Κορυδαλλό. Στο δεύτερο στενό μετα το Super Market ΑΒ Βασιλόπουλος στρίβετε αριστερά στην οδό Ηρακλείου, μετά απο 5 στενά πάλι αριστερά φτάσατε στην Μαρινού Αντύπα 2.

4) Από Μεγάλου Αλεξάνδρου: στρίβετε στην λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου απο Ιερά Οδό. Στο 5ο φανάρι στην διασταύρωση με την Ελευθερίου Βενιζέλου στρίβετε αριστερά προς Κορυδαλλό. Στο δεύτερο στενό μετα το Super Market ΑΒ Βασιλόπουλος στρίβετε αριστερά στην οδό Ηρακλείου, μετά απο 5 στενά πάλι αριστερά φτάσατε στην Μαρινού Αντύπα 2.

5) Από Κορυδαλλό στο τέλος της Δημητρακοπούλου που γίνεται Χανίων στην ξύλινη στάση λεωφορείων "Κέντρο Νεότητας" με τα σήματα οδικής κυκλοφορίας στρίβετε δεξιά στην Ηρακλείου, μετά απο 4 στενά αριστερά φτάσατε στην Μαρινού Αντύπα 2.

Πώς θα φύγετε με αυτοκίνητο/ μοτοσυκλέτα:
1) Προς Πειραιά: παίρνετε την Ηρακλείου, αυτή μετονομάζετε σε Εύξεινου Πόντου και στο τέλος της κάνετε δεξιά στην Λυκαβηττού η οποία καταλήγει στη Θηβών στο Jumbo.

2) Προς Αθήνα: παίρνετε την Μαρίνου Αντύπα, αυτή μετονομάζετε σε Κορυδαλλού και στο τέλος της στους κάδους κάνετε δεξιά στην Βάρναλη η οποία καταλήγει στη Θηβών στο γήπεδο του Αιγάλεω. Κάνετε αριστερά προς Ιερά Οδό.
Μπορείτε να κάνετε ηλεκτρονική αγορά μέσω του site μας ή τηλεφωνικά στο 2105695232
Ναί, όλες οι τιμές στο site είναι τελικές και περιλαμβάνουν Φ.Π.Α.
Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας έχουμε απλοποιήσει πολύ την διαδικασία!
Το πρώτο βήμα που χρειάζεται να κάνετε είναι να πατήσετε στο "Είσοδος/Δημιουργία λογαριασμού" πάνω δεξιά και να δώσετε τα στοιχεία σας.

Το δεύτερο και τελικό βήμα αφού βάλετε στο καλάθι τα προϊόντα που θέλετε ειναι να επιλέξετε "Τρόπο αποστολής", "Μέθοδο πληρωμής" το κουμπί Συνέχεια και μετά το κουμπί "Ολοκλήρωση παραγγελίας". Και τελειώσατε είναι τόσο απλό!
Ναι μπορείτε να πληρώσετε με πιστωτική κάρτα ή PayPal μέσω των σελίδων της Viva και του PayPal αν κάνετε την παραγγελία σας μέσω του site. Η Viva υποστηρίζει και άτοκες δόσεις σε μερικες κάρτες.

Απο το κατάστημα μπορείτε να πληρώσετε με πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες VISA, VISA ELECTRON, MASTERCARD, MAESTRO, DINERS και AMERICAN EXPRESS.

Μπορούμε να σας κάνουμε έως 6 έντοκες δόσεις με επιβάρυνση 3%, με όλες τις κάρτες πλην τις Εθνικής από το κατάστημα.
Ναι στέλνουμε αντικαταβολή σε όλη την Ελλάδα με τις εταιρίες Courier ACS και Ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ. Στην περιοχή της Αθήνας έχουμε και αυθυμερόν courier. Αντικαταβολή σημαίνει οτι πληρώνετε τον κουριερ οταν σας φέρει την παραγγελία.
Μπορείτε επίσης να παραλάβετε την παραγγελία σας απο το κατάστημα μας που βρίσκεται στην οδό Μαρίνου Αντύπα 2, Αγία Βαρβάρα, Τ.Κ. 12351.
Και απο το σημείο παραλαβής στο Αιγάλεω, στάση μετρό Αιγάλεω, που βρίσκεται στην οδό Μάρκου Μπότσαρη 6, Τ.Κ. 12241.
Όλους τους παραπάνω τρόπους μπορείτε να τους επιλέξετε και στο "δεύτερο βήμα του Ταμείου" αν κάνετε ηλεκτρονική αγορά μέσω του site.
Αν επιλέξετε να σας στείλουμε την παραγγελία σας με κούριερ τότε θα χρειαστεί 1-3 εργάσιμες ημέρες να την λάβετε. Αν είσαστε σε νησί τότε ίσως χρειαστούν 1- 2 εργάσιμες ημέρες επιπλέον. Αν βρίσκεστε σε δυσπρόσιτη περιοχή τότε ίσως χρειαστούν 2-3 επιπλέον εργάσιμες ημέρες για να λάβετε την παραγγελία σας. Για την περιοχή της Αθήνας αν το επιθυμείτε μπορείτε να παραλάβετε την ίδια ημέρα την παραγγελία σας με επιπλέον χρέωση, εφόσον γίνει εγκαίρως έως περίπου 15:00 ώρα. Αν επιλέξετε δωρεάν μεταφορικά μέσω του site για παραγγελίες άνω των 60 ευρώ, ίσως χρειαστούν επιπλέον ημέρες για την ολοκλήρωση της παραγγελία σας.
Αφού στείλουμε την παραγγελία σας, ενημερώνεστε με email ή μπορείτε να βλέπετε στον λογαριασμό σας τον αριθμό του δέματός σας ώστε να μπορείτε να το παρακολουθείτε μέσω της ιστοσελίδας της εταιρίας ταχυμεταφορών που επιλέξατε.
Η γρήγορη αποστολή της παραγγελίας σας είναι πρώτη προτεραιότητα για εμάς. Όλα τα διαθέσιμα προϊόντα σας αποστέλλονται την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη ημέρα ανάλογα την ώρα που έγινε η παραγγελία σας. Αν επιλέξετε δωρεάν μεταφορικά μέσω του site για παραγγελίες άνω των 60 ευρώ, ίσως χρειαστούν επιπλέον ημέρες για την ολοκλήρωση της παραγγελία σας.
Τα προϊόντα που δεν είναι άμεσα διαθέσιμα, τα παραγγέλνουμε και σας τα στέλνουμε όσο πιο γρήγορα είναι δυνατόν.
Με κούριερ η χρέωση είναι 5 ευρώ σε όλη την Ελλάδα. Με αυθημερόν κούριερ για παράδοση την ίδια ημέρα στην περιοχή της Αθήνας η χρέωση είναι 10 ευρώ.
Αν η περιοχή σας θεωρείται δυσπρόσιτη με τις Ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ δεν υπάρχει επιπλέον χρέωση ενώ με την ACS επιβαρύνεστε με επιπλέον 8 ευρώ, εκτός αν θέλετε να παραλάβετε την παραγγελία σας απο κάποιο κοντινό κατάστημα ACS οπότε η χρέωση θα είναι κανονική. Η παράδοση Σάββατο επιβαρύνετε με επιπλέον 1 ευρώ.
Για παραγγελίες άνω των 60 ευρώ και μόνο για online παραγγελίες έχετε δωρέαν μεταφορικά αν το επιλέξετε, όμως σε αυτή την περίπτωση δεν μπορείτε να επιλέξετε εταιρία Courier και ίσως χρειαστούν επιπλέον ημέρες για την ολοκλήρωση της παραγγελία σας. Τα παραπάνω μπορείτε να τα επιλέξετε στο "δεύτερο βήμα του Ταμείου" αν κάνετε ηλεκτρονική αγορά μέσω του site και επίσης μπορείτε να αφήσετε στα "Σχόλια παραγγελίας" αν θέλετε να παραλάβετε την παραγγελία σας απο κατάστημα κουριερ.
Οι παραπάνω χρεώσεις ισχύουν για δέματα έως 2 κιλά, αν το δέμα σας είναι λίγο παραπάνω δεν θα σας χρεώσουμε επιπλέον αλλά για ογκώδη δέματα η χρέωση ειναι 1 ευρώ το κάθε επιπλέον κιλό.
Αν θέλετε ειδική μεταχείριση της παραγγελία σας όπως παραλαβή απο κατάστημα Courier ή θέλετε να την παραλάβετε κάποιες συγκεκριμένες ώρες, ή να σας τηλεφωνήσουν πρώτα ή οτιδήποτε άλλο μπορείτε να σημειώνετε τις απαραίτητες λεπτομέρειες στα "Σχόλια παραγγελίας" στο δεύτερο βήμα του Ταμείου.
Αν κάποιο προϊόν το παραγγείλατε απο λάθος (και δεν έχει ανοιχτεί) ή είναι ελαττωματικό μπορείτε να μας το επιστρέψετε κατόπιν επικοινωνίας. Μερικά προϊόντα με εγγύηση άλλης ελληνικής αντιπροσωπείας αλλάζονται μόνο απο την αντίστοιχη αντιπροσωπεία. Μερικά προϊόντα φέρουν ταινία ασφάλειας - εγγύησης αυτή δεν θα πρέπει να έχει καταστραφεί.
Θα πρέπει να συμπληρώσετε μια φόρμα RMA που θα πρέπει να συνοδεύει τα προς επιστροφή προϊόντα. Περισσότερες λεπτομέρειες για την διαδικασία θα βρείτε στην ακόλουθη σελίδα.
http://www.easytechnology.gr/index.php?main_page=conditions
Αν έχετε κονσόλα, κινητό τηλέφωνο, φορητό υπολογιστή ή οτιδήποτε άλλο για επισκευή μπορείτε να μας το στείλετε με ACS ή Ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ με χρέωση δική μας, λόγω συνεργασία μας έχουμε καλύτερες χρεώσεις, τα μεταφορικά πήγαινε-έλα υπολογίστε οτι θα σας κοστίσουν περίπου 10 ευρώ για δέματα έως 2 κιλά, υπολογίστε 1 ευρώ επιπλέον το κάθε επιπλέον κιλο. Μπορείτε να το στείλετε με δική σας χρέωση αν συνεργάζεστε με κάποια άλλη εταιρία κουριερ ή θέλετε να το στείλετε με ταχυδρομείο.
Παρακαλούμε συνοδεύετε κάθε μηχάνημα με την φορμα Service όπου θα περιγράφετε το πρόβλημα καθώς και τα στοιχεία σας.
Περισσότερες λεπτομέρειες για την διαδικασία θα βρείτε στην ακόλουθη σελίδα : http://www.easytechnology.gr/service.php
Παρακαλούμε χρησιμοποιήστε την τράπεζα συνεργασία σας.
Όνομα τραπέζης: Εθνική Τράπεζα,
Ονοματεπώνυμο δικαιούχου: Βασίλειος Σταμάτης
Αριθμός λογαριασμού: 28964076336, IBAN: GR6101102890000028964076336

Όνομα τραπέζης: Τράπεζα Πειραιώς,
Ονοματεπώνυμο δικαιούχου: Βασίλειος Σταμάτης
Αριθμός λογαριασμού: 5105046287881, IBAN: GR8701721050005105046287881

Όνομα τραπέζης: Alpha Bank,
Ονοματεπώνυμο δικαιούχου: Βασίλειος Σταμάτης Αριθμός λογαριασμού: 338002310000060, IBAN: GR5401403380338002310000060

Όνομα τραπέζης: Eurobank,
Ονοματεπώνυμο δικαιούχου: Βασίλειος Σταμάτης
Αριθμός λογαριασμού: 00260017660103298791, IBAN: GR0902600170000660103298791