Επικοινωνήστε μαζί μας

Εμπόριο - επισκευές Η/Υ, Κινητή τηλεφωνία, Παιχνιδομηχανές, Αναλώσιμα
EasyTechnology
Μαρίνου Αντύπα 2, Αγία Βαρβάρα, Τ.Κ. 12351
Αριθμός Μητρώου Προμηθευτών: 1083/13
Τηλ.: 210 56 95 232
Fax: 211 790 1719
Ώρες λειτουργίας:
Δευτέρα έως Παρασκευή 10:30 - 18:30
Σάββατο 10:00 - 14:00

Από το μετρό του Αιγάλεω μπορείτε να έρθετε με τα λεωφορεία 856 (Αφετηρία ή Στάση Μαρίνου Αντύπα), 750 (Στάση Μαρίνου Αντύπα ή Σίφνου ή Πλ. Μακρυγιάννη ), 806 (Στάση Βενετία), 807 (Στάση Βενετία) και απο Πειραιά με τα λεωφορεία 830 (Στάση Κέντρο Νεότητας), 831 (Στάση Κέντρο Νεότητας).

Από το μετρό της Αγίας Μαρίνας μπορείτε να έρθετε με το λεωφορείο 837 (Στάση Κουντουριώτου).

Πώς θα έρθετε με αυτοκίνητο/ μοτοσυκλέτα:
1) Από Αθήνα: α) στην διασταύρωση Λεωφόρου Αθηνών και Θηβών, στρίβετε στη Θηβών προς Πειραιά. Στο 3ο φανάρι στρίβετε δεξιά στην Ιερά Οδό και μετά στο 1ο φανάρι στρίβετε αριστερά στην Μεγάλου Αλεξάνδρου. Στο 5ο φανάρι στην διασταύρωση με την Ελευθερίου Βενιζέλου στρίβετε αριστερά προς Κορυδαλλό. Στο δεύτερο στενό μετα το Super Market ΑΒ Βασιλόπουλος στρίβετε αριστερά στην οδό Ηρακλείου, μετά απο 5 στενά πάλι αριστερά φτάσατε στην Μαρινού Αντύπα 2.
β) στην διασταύρωση Ιερά Οδό και Θηβών, συνεχίζετε στη Θηβών προς Πειραιά. Στο τρίτο φανάρι στα VOI NOI, Orchestra στρίβετε δεξιά στην οδό Ορυζομύλων, όλο ευθεία απλά μετά μετονομάζεται σε Εθνάρχου Μακαρίου και καταλήγει στην Μαρίνου Αντύπα, εκεί κάνετε αριστερά στο 2 νούμερο.

2) Από Πειραιά: α) απο Πέτρου Ράλλη πρίν φτάσετε στο Κρατικό Νοσοκομείο Νικαίας στο φανάρι της BP στρίβετε αριστερά στην Χρυσοστόμου Σμύρνης και στο τέλος της κάνετε αριστερά στην Γρηγορίου Λαμπράκη. Στο 2ο φανάρι στην Τράπεζα Πειραιώς στρίβετε δεξιά στην Δημητρακοπούλου και στο τέλος της στην ξύλινη στάση λεωφορείων "Κέντρο Νεότητας" με τα σήματα οδικής κυκλοφορίας στρίβετε δεξιά στην Ηρακλείου, μετά απο 4 στενά αριστερά φτάσατε στην Μαρινού Αντύπα 2.
β) στη Θηβών στα Village Cinemas του Ρέντη συνεχίζεται στην Θηβών στο τρίτο φανάρι στρίβετε αριστερά στα VOI NOI, Orchesta στην οδό Ορυζομύλων, όλο ευθεία απλά μετά μετονομάζεται σε Εθνάρχου Μακαρίου και καταλήγει στην Μαρίνου Αντύπα, εκεί κάνετε αριστερά στο 2 νούμερο.

3) Από Praktiker Αγίας Βαρβάρας: η κεντρική αυτή οδός ονομάζεται Ελευθερίου Βενιζέλου. Στο τρίτο φανάρι στην μεγάλη διασταύρωση με την Μεγάλου Αλεξάνδρου, συνεχίζετε ευθεία προς Κορυδαλλό. Στο δεύτερο στενό μετα το Super Market ΑΒ Βασιλόπουλος στρίβετε αριστερά στην οδό Ηρακλείου, μετά απο 5 στενά πάλι αριστερά φτάσατε στην Μαρινού Αντύπα 2.

4) Από Μεγάλου Αλεξάνδρου: στρίβετε στην λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου απο Ιερά Οδό. Στο 5ο φανάρι στην διασταύρωση με την Ελευθερίου Βενιζέλου στρίβετε αριστερά προς Κορυδαλλό. Στο δεύτερο στενό μετα το Super Market ΑΒ Βασιλόπουλος στρίβετε αριστερά στην οδό Ηρακλείου, μετά απο 5 στενά πάλι αριστερά φτάσατε στην Μαρινού Αντύπα 2.

5) Από Κορυδαλλό στο τέλος της Δημητρακοπούλου που γίνεται Χανίων στην ξύλινη στάση λεωφορείων "Κέντρο Νεότητας" με τα σήματα οδικής κυκλοφορίας στρίβετε δεξιά στην Ηρακλείου, μετά απο 4 στενά αριστερά φτάσατε στην Μαρινού Αντύπα 2.

Πώς θα φύγετε με αυτοκίνητο/ μοτοσυκλέτα:
1) Προς Πειραιά: παίρνετε την Ηρακλείου, αυτή μετονομάζετε σε Εύξεινου Πόντου και στο τέλος της κάνετε δεξιά στην Λυκαβηττού η οποία καταλήγει στη Θηβών στο Jumbo.

2) Προς Αθήνα: παίρνετε την Μαρίνου Αντύπα, αυτή μετονομάζετε σε Κορυδαλλού και στο τέλος της στους κάδους κάνετε δεξιά στην Βάρναλη η οποία καταλήγει στη Θηβών στο γήπεδο του Αιγάλεω. Κάνετε αριστερά προς Ιερά Οδό.


Για γενικές πληροφορίες χρησιμοποιήστε το email : [email protected]

Για ερωτήσεις σχετικά με την επισκευή κάποιου μηχανήματός σας ή για τεχνικές ερωτήσεις χρησιμοποιήστε το email : [email protected]

Για κονσόλες και βιντεοπαιχνίδια χρησιμοποιήστε το email : [email protected]

Επικοινωνήστε μαζί μας

* Απαιτείται η συμπλήρωση