Φορτιστής Και Μονάδα Αποθήκευσης Ενέργειας 20000Mah Για Όλα Τα Κινητά Τηλέφωνα Και Άλλες Συσκευές - Φούξια (Oem)

Διαθεσιμότητα: Προσωρινά εξαντλημένο διατίθεται με προπαραγγελία

29.00

Περιγραφή Προϊόντος:

1. Διπλή θύρα USB, Έξοδος: DC 5.0V 2.1A (max), 5.0V 1.0A 2. LED ενέργεια 3. Τάση εισόδου / Ρεύμα: 5.0 ~ 5.5V 4.Solar φωτοβολταϊκών πάνελ: 5.5V 1.5W 7. Μπορεί να φορτίσει από τον ήλιο ή τον υπολογιστή ή εναλλασσόμενου ρεύματος. Υψηλή χωρητικότητα 20000mAh εξωτερική εφεδρική μπαταρία για το iPhone 3G, 4G, 4S, 5,5G, iPod, iPad 1, iPad2, iPad3, Μίνι iPad, iPad 4, τα κινητά τηλέφωνα * Σχεδιασμένο για να παρέχει ισχύ για το iPhone, iPad, iPod και τα κινητά τηλέφωνα. * να είναι συμβατό με το Nokia, iPhone, iPad, MP3, MP4, και άλλα κινητά τηλέφωνα ... * η έξοδος USB, πιο βολικό. * Υψηλή αποδοτικότητα της μετατροπής ενέργειας. * Ηλεκτρική ενέργεια εξοικονόμησης λειτουργία. * δυνατή η ηλιακή φόρτιση της μπαταρίας, επίσης, να χρησιμοποιήσετε το φορτιστή * μεγάλη διάρκεια ζωής του κύκλου. * Ασφαλής και αξιόπιστη, ιδανικό για χρήση σε ταξίδια και υπαίθριες δραστηριότητες.

 

Δεν βρέθηκαν κριτικές για το προϊόν Φορτιστής Και Μονάδα Αποθήκευσης Ενέργειας 20000Mah Για Όλα Τα Κινητά Τηλέφωνα Και Άλλες Συσκευές - Φούξια (Oem). Γίνεται ο πρώτος που θα γράψει μια.
Γράψτε τη κριτική σας!
Δεν βρέθηκαν βίντεο για το προϊόν Φορτιστής Και Μονάδα Αποθήκευσης Ενέργειας 20000Mah Για Όλα Τα Κινητά Τηλέφωνα Και Άλλες Συσκευές - Φούξια (Oem)